MAGYAR RESUSCITATIOS TÁRSASÁG HUNGARIAN RESUSCIATION COUNCIL

 • Magyar Resuscitatios Társaság (MRT)

  Kútvölgyi Kórház
  1125 Budapest
  Kútvölgyi út 4.

  Levelezési cím: 1507 Budapest, Pf. 39.

  Központi Oktatási Iroda (KOI)
  E-mail: oktatas@reanimatio.com
   
  Titkárság
  Tel: 06 (20) 457 4167
   
  Adószám: 18243424-2-43
   
  Számlaszám: 11100908 - 18243424 - 36000001 (CIB Bank Zrt.)
  IBAN: HU48 1110 0908 1824 3424 3600 0001
  SWIFT: CIBHHUHB
   
  Hivatalos partnerünk:
   
  Képtalálat a következőre: „european resuscitation council logo”
   
   
   

   

OKTATÁS

  Az újraélesztés ismereteinek oktatása kulcsfontosságú lépés azon az úton, ami a túlélés javítása érdekében a keringésmegállások progresszív ellátásába bevonható segélynyújtók és képzett szakemberek körének bővítését célozza meg. A Magyar Resuscitatios Társaság célja, hogy minél többen, minél magasabb szinten tanulják meg a resuscitatio általuk nyújtható szintjének elméleti és gyakorlati ismereteit. A képzések anyagát a hallgatóink előzetesen megkapják, így lehetőség van arra, hogy az otthon megtanult anyagra alapozva a gyakorlat centrikus kurzusainkon csak rövid elméleti képzést tartsunk. Elegendő idő marad arra, hogy minden hallgató a gyakorlatban sajátítsa el a tanultakat.

A Magyar Resuscitatios Társaság az Európai Reuscitatios Társaság (ERC) tanfolyamainak magyarországi kizárólagos szervezője.

A tanfolyamokat sikeresen elvégzők a tanfolyamról oklevelet kapnak. Az oklevelek sikeres letöltéséhez kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót:

tájékozató ppt-ben

tájékoztató pdf-ben

Az oklevél letöltésével kapcsolatos nehézségeik esetén az  kérhetnek segítséget.

  Az MRT által szervezett ALS és EPLS tanfolyamok 2008. második fél évétől az Egészségügyi Minisztérium akkreditálta orvosok számára. (ALS: 30 pont, EPLS: 32 pont)

ETI akkreditációk: szakdolgozók számára az ALS/EPLS/EPILS/ILS kurzusok egyaránt 20 pontot érnek. A BLS-AED Instructor kurzus 19 pontot ér.

 

A Magyar Resuscitatios Társaság állásfoglalása az újraélesztés oktatásáról (pdf-ben)

 

Jelentkezés Kurzusra

Amennyiben szeretne jelentkezni valamely kurzusunkra, kérjük lépjen a Tanfolyamnaptár menüpontra, majd kattintson rá a naptáron feltüntetett kurzusok valamelyikére. Itt automatikusan megjelenik az aktuális kurzusinformáció, illetve a jelentkezési lap is, melynek kitöltésével rögzítheti jelentkezését. Amennyiben költségeit egy intézmény/cég vagy személy átvállalja, kérjük az alábbi Költségvállalói nyilatkozat-ot is töltse ki és küldje el az office@reanimatio.com e-mail címre.

FIGYELEM!

A kurzusjelentkezés szabályzata alapján, jelentkezése csak abban az esetben tekinthető véglegesnek, ha a kurzus díját már befizette a Magyar Resuscitatios Társaság számlaszámára (11100908-18243424-36000001 CIB Bank). A gyakori túljelentkezések miatt, a befizetések sorrendjében tudjuk véglegesen regisztrálni a jelentkezőket.

 

Kérjük, hogy a befizetéskor a közleményben mindenképp tüntessék fel nevüket és a kurzus típusát/dátumát. Amennyiben ezt nem teszik meg, sajnos nem tudjuk elfogadni a jelentkezést, az összeget visszautaljuk.

A képzésekre történő jelentkezés után a tanfolyam a jelentkezés során elfogadott nyilatkozatnak megfelelően a kurzust megelőző 28. napig ruházható át, kérjük ezt jelentkezéskor vegye figyelembe.