MAGYAR RESUSCITATIOS TÁRSASÁG HUNGARIAN RESUSCIATION COUNCIL

 • Magyar Resuscitatios Társaság (MRT)

  Kútvölgyi Kórház
  1125 Budapest
  Kútvölgyi út 4.

  Levelezési cím: 1507 Budapest, Pf. 39.

  Központi Oktatási Iroda (KOI)
  E-mail: oktatas@reanimatio.com
   
  Titkárság
  Tel: 06 (20) 457 4167
   
  Adószám: 18243424-2-43
   
  Számlaszám: 11100908 - 18243424 - 36000001 (CIB Bank Zrt.)
  IBAN: HU48 1110 0908 1824 3424 3600 0001
  SWIFT: CIBHHUHB
   
  Hivatalos partnerünk:
   
  Képtalálat a következőre: „european resuscitation council logo”
   
   
   

   

BLS-AED PROVIDER/INSTRUCTOR

BLS-AED - segélynyújtói tanfolyam

az ERC BLS-AED Provider Course licenctanfolyama 


A BLS-AED-segélynyújtói tanfolyam célja, hogy a segélynyújtó elsajátítsa a felnőtt alapszintű újraélesztés (BLS) korszerű gyakorlati kivitelezését, ideértve a keringésmegállás felismerését, a segélyhívást, az eszköz nélküli újraélesztés gyakorlatát (mellkaskompresszió, légútbiztosítás, lélegeztetés) és a külső automata defibrillátor (AED) kezelését. A segélynyújtó ezen felül megtanulja az eszméletlen beteg stabil oldalfektetésének gyakorlatát is.

 

 

 

 

 

A BLS-AED-segélynyújtói tanfolyam időtartama: 4 óra

A BLS-AED-segélynyújtói tanfolyam regisztrációs díja: br. 25.000 Ft

A BLS-AED-segélynyújtói tanfolyam való részvétel ajánlott: 14 éves kor felett mindenkinek. Egészségügyi képzettséggel nem rendelkezők is részt vehetnek a tanfolyamon.

A tanfolyamot el lehet végezni önmagában is az instruktori tanfolyam nélkül. Amennyiben nem kívánja elvégezni az instruktori tanfolyamot, úgy kérjük ezt külön jelezze a office@reanimatio.com e-mail címen!

ERC-tanfolyamot Magyarországon kizárólag a Magyar Resuscitatiós Társaság jogosult tartani, ezért kizárólag ezeken a tanfolyamokon kiadott Oklevelek kerülnek hazai és nemzetközi regisztrációra.

A Magyar Resuscitatiós Társaság BLS-AED-segélynyújtói tanfolyamokért felelős munkatársa:

Dr. Fritúz Gábor

nemzeti BLS-AED vezetőinstruktor

e-mail: frituz@gmail.com  

 

BLS-AED - instruktori tanfolyam

az ERC BLS-AED Instructor Course licenctanfolyama    

 

A BLS-AED-instruktori tanfolyam célja, hogy a résztvevő elsajátítsa a felnőtt alapszintű újraélesztés oktatásához szükséges ismereteket és készségeket. A résztvevők a leglényegesebb felnőttoktatási szempontok megismerése mellett begyakorolják a gyakorlati készségek átadására szolgáló ún. négylépcsős oktatási módszert, amely a ma ismert egyik leghatékonyabb készségátadási metódus, valamint gyakorlatot szereznek a készségfelmérés (gyakorlati vizsgáztatás) területén is. A tanfolyamot sikerrel elvégzők további gyakorlattal BLS-AED-segélynyújtói tanfolyam tartására válhatnak alkalmassá.

 

 

 

A BLS-AED-instruktori tanfolyam időtartama: 6,5 óra

FONTOS!!! A tanfolyamon KIZÁRÓLAG a képzéssel egy napon tartott ERC BLS-AED-segélynyújtói tanfolyamot sikeresen elvégzett hallgatók vehetnek részt.

A BLS-AED-instruktori tanfolyam regisztrációs díja: br. 50.000 Ft (amely díj magában foglalja az azonos napon tartott BLS-AED-segélynyújtói tanfolyamon való részvétel díját is)

A BLS-AED-instruktori tanfolyam részvétel ajánlott: 17 éves kor felett mindenkinek, aki késztetést érez az újraélesztés készségének továbbadására. Egészségügyi képzettséggel nem rendelkezők is részt vehetnek a tanfolyamon.

ERC-tanfolyamot Magyarországon kizárólag a Magyar Resuscitatiós Társaság jogosult tartani, ezért kizárólag ezeken a tanfolyamokon kiadott Oklevelek kerülnek hazai és nemzetközi regisztrációra.

A Magyar Resuscitatiós Társaság BLS-AED-instruktori tanfolyamokért felelős munkatársa:

Dr. Fritúz Gábor

nemzeti BLS-AED vezetőinstruktor

e-mail: frituz@gmail.com

Tanfolyamnaptár